skip to Main Content

Update Projecten

Stand van zaken

De zomervakantie is nu echt voorbij… Iedereen is weer met volle energie aan de slag en ook ONS Tijvoort heeft weer de nodige activiteiten op de kalender staan. Onderstaand stellen wij u weer op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Project Schoon, Heel en Veilig

Op maandagmiddag 25 september 2017 vindt het officiële schouwen met KVO, bestuur ONS Tijvoort, gemeente Goirle, brandweer en politie plaats op bedrijventerrein Tijvoort. Na de avondschouw, die over enkele weken plaatsvindt, wordt een plan van aanpak opgesteld en de hieruit voortkomende actiepunten worden dan, gezamenlijk met alle partijen, aangepakt

  • Groenvoorziening
    de gemeente hanteert een speciaal werkschema om de groenvoorzieningen op Tijvoort zo goed mogelijk bij te houden. Vanzelfsprekend dient u dit zelf op uw eigen terrein te doen. Het is in ieders belang dat u uw groenvoorziening op uw eigen terrein ook keurig bijhoudt. 
  • Parkeergelegenheid
    alle ondernemers dienen zoveel mogelijk op eigen terrein te parkeren. Dit geldt zowel voor u, uw medewerkers als voor uw bezoekers.
  • Parkeren en laden/lossen op onoverzichtelijke locaties
    vriendelijk verzoek aan u om uw leveranciers niet te laten parkeren of laden/lossen op onoverzichtelijke locaties. Het verdient de voorkeur om, in geval van langdurige (wacht)tijd, te laten parkeren op het speciale parkeerterrein bij het zwembad. In geval van laden/lossen dient hiervoor een goede locatie (liefst op eigen terrein) gezocht te worden zodat het overige verkeer geen hinder hiervan ondervindt

Project duurzaamheid

In kader van ‘collectieve inkoop van zonnepanelen’ is een enquête aan u toegestuurd. Vele positieve reacties hebben we mogen ontvangen, waarvoor onze dank. Tot en met 8 september a.s. kunt u uw antwoorden nog aan ons toesturen. In overleg met Stichting MOED wordt nu een SDE-subsidieaanvraag opgesteld en ingediend.

Heeft u interesse in partijen die actief zijn in het veld van de energietransitie en zou u graag hierover kennis willen delen? Dan kunt u zich nu nog aanmelden voor de E-day op 14 september 2017. De Brabantse Energie Alliantie (BEA) nodigt u graag uit in het NatLab in Eindhoven voor verschillende workshops.

Kijk op de website https://www.klimaatverbond.nl/agenda/e-day-brabantse-energie-alliantie en meld je nu gratis aan!

 Project Huisvesting en Werkgelegenheid

De werkgroepen hebben deze week weer vervolgvergaderingen gepland staan.

Glasvezel
Na veel onderzoek door het bestuur van ONS Tijvoort, gemeente Goirle en enkele externe adviseurs, zijn uiteindelijk nog twee partijen overgebleven die in aanmerking kunnen komen als glasvezelleverancier voor bedrijventerrein Tijvoort. Deze maand worden alle financiële, juridische en technische zaken nader bekeken.

Tijvoort.mijnbedrijfslocatie.nl
Op de inmiddels in de lucht gelanceerde website http://tijvoort.mijnbedrijfslocatie.nl zijn alle huisvestingsvraagstukken met betrekking tot bedrijventerrein Tijvoort terug te vinden. Onder het kopje ‘actueel’ staat een up-to-date aanbod van bedrijfsonroerend goed en kavels; handig voor ondernemers die zich graag op Tijvoort willen gaan vestigen.

SAVE THE DATE
Op donderdag 9 november 2017 is ’s avonds weer een ondernemersbijeenkomst gepland bij Vervoort Meubelen. Wilt u deze avond vrijhouden want het programma, dat we nu aan het voorbereiden zijn, wilt en kunt u zeker niet missen!!! Website ONS Tijvoort Op onze website http://www.onstijvoort.nl kunt u alles nog eens rustig nalezen.

Back To Top