skip to Main Content

Toekomst BIZ ONS Tijvoort

Afgelopen maand vond de stemprocedure plaats voor de verlenging van de BIZ van bedrijventerrein Tijvoort. Zoals we u al eerder hebben gemeld, bleek uit de stemming dat er onvoldoende draagvlak was voor nog eens vijf jaar verlenging van de BIZ. Een teleurstelling voor Stichting ONS Tijvoort en de gemeente Goirle. De afgelopen jaren hebben we mooie resultaten behaald en nu gaan we bekijken of dat in een andere vorm kan worden voortgezet.

Wat betekent dit op korte termijn?
Vanaf 1 januari 2022 stopt het bestaan van de BIZ en daarmee ook de financiering van Stichting ONS Tijvoort. Het gebrek aan financiƫle middelen heeft als gevolg dat nieuwe activiteiten en projecten niet meer kunnen worden voortgezet of opgestart. Het huidige bestuur bekijkt nu hoe zaken worden afgerond en wat de mogelijkheden zijn om projecten op een andere manier op te pakken. Hiervoor vindt ook nog een apart overleg plaats met het bestuur en de gemeente Goirle.

De toekomst?
Momenteel wordt dus actief bekeken hoe de prioriteiten van bedrijventerrein Tijvoort toch kunnen worden aangepakt. Daar nemen we als bestuur nog even goed de tijd voor en willen we u in het nieuwe jaar graag over informeren. Op donderdagavond 27 januari 2022 wordt daarom een ondernemersbijeenkomst voor alle ondernemers van bedrijventerrein Tijvoort georganiseerd, waarbij we in gesprek gaan over de toekomst en een alternatieve manier van samenwerken. Zet deze datum vast in uw agenda, binnenkort laten wij u de locatie en exacte tijd weten.

Fijne feestdagen en blijf gezond!

Back To Top