skip to Main Content

Collectieve promotiekorting via Stichting ONS Tijvoort voor Open Bedrijven Dag 2022

Eerder hebben we u geïnformeerd over de Open Bedrijven Dag 2022. Een belangrijke dag, volgend jaar op 29 januari, waarbij het mogelijk is om uw bedrijfsdeuren open te zetten en uw bedrijf te presenteren aan geïnteresseerden, potentiële nieuwe klanten of toekomstige collega’s.

15% korting op promotiepakketten via collectief
Deze dag wordt georganiseerd door ‘Werken in de Kempen’, een organisatie die exposure voor deelnemers creëert, het event promoot, een magazine maakt, advies en begeleiding geeft én promotiepakketten op maat aanbiedt. Stichting ONS Tijvoort heeft zich hierbij als collectief aangesloten en daardoor een collectieve korting van 15% op promotiepakketten voor de ondernemers van bedrijventerrein Tijvoort gekregen.

Inschrijven en extra exposure
U kunt zich nu inschrijven om deel te nemen aan de Open Bedrijven Dag 2022. Doe dat in ieder geval vóór 8 december 2021. Wilt u extra exposure, meld dan bij de aanmelding dat u gevestigd bent op bedrijventerrein Tijvoort. Dan krijgt u maar liefst 15% korting op diverse promotiepakketten. Zo laat u ‘Werken in de Kempen’ voor u werken om zoveel mogelijk uit de Open Bedrijven Dag 2022 te halen.

Meer informatie over de Open Bedrijven Dag 2022? Lees meer op https://www.openbedrijvendag.nl/

Back To Top