skip to Main Content

ONS Tijvoort en Rings

ONS Tijvoort en Rings leveren bijdrage aan duurzaamheid en mobiliteit

Tijdens de voorjaarsbijeenkomst van Stichting ONS Tijvoort heeft parkmanager Joep Horevoorts een e-bike van Rings Goirle Specialized Concept Store Goirle in ontvangst mogen nemen. Beide partijen hebben de handen ineengeslagen en willen een voorbeeld geven voor het duurzaamheids- en mobiliteitsvraagstuk dat ook op het bedrijventerrein Tijvoort speelt.

Parkmanager ONS Tijvoort

Joep Horevoorts is als parkmanager door ONS Tijvoort ingehuurd om diverse projecten op te pakken en bedrijven te bezoeken. Joep kan vanaf nu fietsend van de ene naar de andere locatie rijden. Dit scheelt weer gebruik van een parkeerplaats, is qua tijd zeker zo snel en het is duurzamer dan met de auto steeds korte stukken te rijden op bedrijventerrein Tijvoort.

Rings Goirle en parkeerprobleem Tijvoort

Erwin Rings is eigenaar van de ruim 1.100 m2 grote Spezialized fietsenwinkel en E-bike store aan de Poppelseweg in Goirle: “Wij richten ons niet alleen op de sportieve fietser, maar bieden ook een podium voor de zakelijke rijder. Steeds vaker worden e-bikes gebruikt voor woon-werkverkeer. Via interessante leaseconstructies kan het zowel voor werknemer als werkgever interessant zijn”.

Vincent Vorster, voorzitter ONS Tijvoort, ziet hierin een oplossing voor het parkeerprobleem op Tijvoort: “Door deze samenwerking met Rings kan een prima constructie bedacht worden voor het bedrijventerrein die de Tijvoortse ondernemers kan inspireren. Het parkeervraagstuk is meer dan een tekort aan parkeerplaatsen; het is een mobiliteitsvraagstuk. Daarnaast merken we dat steeds meer bedrijven willen bijdragen aan duurzaamheid”. ONS Tijvoort gaat dus het goede voorbeeld geven door de parkmanager op de fiets rond te laten gaan.

Ondernemersbijeenkomst

Stichting ONS Tijvoort organiseert twee maal per jaar een informatieve bijeenkomst voor alle ondernemers die op Tijvoort zijn gevestigd. Op de voorjaarsbijeenkomst werd, naast duurzaamheid en mobiliteit, aandacht aan de veiligheid op Tijvoort besteed. Politie en brandweer verzorgden leerzame presentaties en gaven preventieve tips aan de aanwezige Tijvoortse ondernemers.

Stichting ONS Tijvoort

De stichting voor samenwerkende bedrijven op bedrijventerrein Tijvoort in Goirle. Naast voorzitter Vincent Vorster, zijn ook penningmeester Ronald Vromans en secretaris Annemarie van Amersfort druk doende om de collectieve belangen van alle Tijvoortse ondernemers te behartigen.

Back To Top