skip to Main Content

Infosessie Open Bedrijven Dag 11 november 2021

Laat uzelf zien tijdens de Open Bedrijven Dag 2022! Op 29 januari 2022 vindt de Open Bedrijven Dag plaats. Een mooie mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren en te laten zien wat u te bieden heeft aan uw potentiële klant. Tijdens de Open Bedrijven Dag zetten bedrijven letterlijk hun deuren open voor het grote publiek en laten ze de bedrijfssfeer en toegevoegde waarde zien. Een mooi promotiemiddel, doet u mee?

Tips voor uw presentatie in januari
Hoe haalt u het beste uit de Open Bedrijven Dag en wat kan deze dag voor uw bedrijf betekenen? Dat wordt allemaal duidelijk tijdens een speciale infosessie op donderdag 11 november 2021 bij MTD Nederland op bedrijventerrein Katsbogten in Tilburg. De bijeenkomst duurt een uurtje en start om 12.00 uur. Er wordt een lunch bij geserveerd, zodat uw tijd efficiënt wordt benut.

Aanmelden
Bent u erbij op 11 november? Aanmelden voor de infosessie kan via https://werkenindekempen.typeform.com/to/pRECgn49. Meer informatie over de Open Bedrijven Dag zelf vindt u op www.openbedrijvendag.nl/deelnemen

De Open Bedrijven Dag wordt in 2022 voor de vierde keer georganiseerd. Voorgaande jaren trokken de edities gemiddeld 18.000 bezoekers over de gehele Kempen. Dit jaar sluiten ook de regio’s Eindhoven en Tilburg aan.

Back To Top