Logo OnsTijvoort transparantPNG 
De stichting voor samenwerkende bedrijven op bedrijventerrein Tijvoort in Goirle

Tijvoort ontmoet Tijvoort


10 MEI
Tijvoort ontmoet Tijvoort

Aansluiting glasvezelnetwerk

COÖPERATIE MIDDEN-BRABANTGLAS MELDT HET VOLGENDE:

Onze POP Goirle zou, conform planning, oorspronkelijk voorzien zijn van een stroomvoorziening door Enexis. Deze was in eerste instantie in week 25 gepland en later definitief op woensdag 18 juli 2018. Enexis maakte echter kort voor de geplande leverdatum melding van een extra vertraging, die te maken had met de noodzakelijke infra uitbreiding van het Enexis-netwerk. Dit betekent

dat de Enexis-aansluiting van de POP in week 35 2018 live gaat.

Wij krijgen echter veel verzoeken om de glasvezelaansluitingen operationeel te maken en wij gaan voldoen aan deze verzoeken. Tot week 36 zullen we daarom gebruik gaan maken van een dubbele tijdelijke voeding vanuit het (ernaast gelegen) GILDE-pand om onze POP van stroom te kunnen voorzien. Hiermee leveren we gedurende die tijd een veel lagere stroombeschikbaarheid dan u in de toekomst van ons mag verwachten, en er is een beperkt (technisch is er geen risico van overbelasting) maar wel een verhoogd risico van uitval te verwachten tot eind week 35 = 1 september 2018.

Vanaf 7 augustus 2018 gaan wij de glasvezelverbindingen operationeel beschikbaar stellen aan de leden waarvan de aansluitingen door de aannemer ook zijn opgeleverd. Het is aan u om, in overleg met uw provider, per direct gebruik hiervan te gaan maken.

Met vriendelijke groet,
Jo van de Pas
Projectondersteuner glasvezelaanleg

Afdrukken E-mail

Alles in de agenda

agenda

Vergadering, werkzaamheden, bijeenkomsten en nog meer. Alles is terug te vinden in onze gezamenlijke agenda (klik hier).

Project werkgroepen

werkgroep2Er zijn diverse projecten en werkgroepen. Interesse in een project of werkgroep ? (klik hier)