Logo OnsTijvoort transparantPNG 
De stichting voor samenwerkende bedrijven op bedrijventerrein Tijvoort in Goirle

Tijvoort ontmoet Tijvoort


10 MEI
Tijvoort ontmoet Tijvoort

Brand op Tijvoort op 25 juni 2018

Op maandagavond 25 juni is brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan De Geitenhoef in Goirle. Door de brandweer is deze brand met drie blusvoertuigen en twee hoogwerkers bestreden. Er zijn geen slachtoffers gevallen.

Bij de brand kwam in eerste instantie veel rook vrij. Omwonenden is gevraagd ramen en deuren te sluiten en uit de rook te blijven. Het dak van het getroffen pand bevat asbest. Deeltjes van het dak zijn

niet in het openbaar gebied terecht gekomen doch alleen op het eigen terrein en het direct aangrenzende terrein van de Wim Rotherlaan 29 en de Nieuwkerksedijk 17 a. Deze gebieden zijn met lint afgezet. Voor de verdere omgeving is er geen gevaar. De eigenaar van het getroffen pand heeft een bedrijf ingeschakeld om het asbest op te ruimen. Het streven is om dit binnen 24 uur te doen.

Bedrijven naast en in de directe omgeving van het pand hebben korte tijd geen elektriciteit en water gehad. Dit is gisterenavond opgelost. Wel ondervinden bedrijven hinder in hun bedrijfsvoering, al verschilt per bedrijf hoeveel dat is. Het terrein van het betreffende pand is afgezet.

Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij Sabine Simons, T (013) 5310 613.

Afdrukken E-mail

Alles in de agenda

agenda

Vergadering, werkzaamheden, bijeenkomsten en nog meer. Alles is terug te vinden in onze gezamenlijke agenda (klik hier).

Project werkgroepen

werkgroep2Er zijn diverse projecten en werkgroepen. Interesse in een project of werkgroep ? (klik hier)