skip to Main Content

Geef uw stem door voor 1 november 2021

Einde stemronde BIZ 2022-2026 op 1 november 2021
De stemperiode voor de voortzetting BIZ 2022-2026 is nog in volle gang! Tot 1 november 2021 kunt u uw stem uitbrengen. Nog niet gestemd? Doe dit dan nog deze week, uw stem is nodig voor een kwalitatieve stemming.

Waar stemt u op?
De afgelopen vijf jaar heeft de BIZ, en daarmee ook Stichting ONS Tijvoort, hard gewerkt aan de ontwikkeling en het onderhoud van bedrijventerrein Tijvoort. Dat is mogelijk gemaakt door de bijdrage van onze ondernemers via de bestemmingsbelasting die wordt afgedragen. Er zijn al veel doelen bereikt, maar er zijn nog veel meer collectieve wensen en kansen voor een duurzaam, schoon en veilig gebied. We gaan dus graag de komende vijf jaar weer verder, daar hebben we uw stem voor nodig.

Hoe stemt u?
Het stembiljet heeft u per post ontvangen. Er zijn 2 manieren om uw stem voor 1 november 2021 uit te brengen:

  • Vul uw stembiljet in en stuur deze in een gesloten antwoordenvelop naar Gemeentebestuur Goirle, Antwoordnummer 98, 5000 WJ Goirle (o.v.v. ‘Draagvlakmeting BIZ Tijvoort’). Let hierbij op de deadline van 1 november 2021!
  • Vul uw stembiljet in en geef deze af bij een van de verzegelde bussen in de hal van het gemeentehuis Goirle of bij Karwei Bouwmarkt Goirle.

Vragen over dit proces of over de plannen van de BIZ? Hier vindt u meer informatie:  https://onstijvoort.nl/voortzetting-van-de-biz/. Of neem contact op met het bestuur of de parkmanager: info@onstijvoort.nl of parkmanager@onstijvoort.nl.

Back To Top